Tennisvereniging Het Laakhuisje: Lekker ballen aan de Laak

Tennisvereniging Het Laakhuisje:Lekker ballen aan de Laak

Een van de meest bloeiende verenigingen van Putten is ongetwijfeld tennisvereniging Het Laakhuisje. Op een schitterend tennispark, omsloten door de prachtige Veluwse bossen, gaan wekelijks honderden senioren en junioren de strijd met elkaar aan.

Het in 2010 volledig vernieuwde park heeft, behalve zes smashcourtbanen
die vrijwel altijd bespeelbaar zijn en een minibaantje voor de kinderen, een bijzonder gezellig clubhuis, waar de kaarsjes en de haard extra sfeermakers zijn.

Alsof de 280 seniorleden en ruim 100 juniorleden dat nog nodig zouden hebben. Want sfeer is wat Het Laakhuisje kenmerkt. Een sportieve, open sfeer welteverstaan. Waar nieuwe leden snel hun weg vinden naar een van de vele mogelijkheden om zich aan te sluiten. Of het nu bij de vrijdagochtend damescompetitie is, bij een van de toss-avonden, bij de jeugdactiviteiten, bij de ouder-kind toernooien of een van de clinics, de interne clubcompetitie of bij de senioreninstuif: iedereen vindt
binnen de kortste keren aansluiting met tennismaten op zijn of haar niveau. En dat al veertig jaar lang!

TC Het Laakhuisje website

De Sportkrant Putten is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant